Recron

"Het Procurios platform heeft veel mogelijkheden. Bovendien is het een groot voordeel dat je alle modules aan elkaar kunt koppelen. Bovendien krijgen alle modules hun informatie uit het CRM."

Recron is de branchevereniging voor recreatieondernemers in Nederland. Meer dan 2000 organisaties zijn aangesloten en hiermee vertegenwoordigt Recron 85% van de recreatieomzet in Nederland.

  • 2000 Aangesloten recreatieondernemingen
  • 6 Recreatiebranches
  • 6 Regiomanagers

Procurios denkt met je mee

“Er waren drie doorslaggevende punten voor het kiezen van Procurios”, vertelt Chris van Eck facilitair manager bij Recron. “Ten eerste de mogelijkheid om zelf aanpassingen te doen, ten tweede de grote hoeveelheid modules die het platform heeft en als laatste de goede sfeer die heerst bij Procurios op kantoor”.

Aanpassingen zelf doen

Chris geeft aan dat het voor Recron erg belangrijk was dat ze veel aanpassingen aan de website en het CRM zelf konden doen. “We wilden niet voor elke kleine wijziging afhankelijk zijn van een technische partij. Dat kost tijd en geld. Ik kan veel velden in het Procurios CRM zelf aanpassen, dat vind ik echt een groot pluspunt.” Recron gebruikt vanaf het begin van hun samenwerking met Procurios een groot aantal modules van het Procurios platform, onder andere het CMS (websitebeheer), CRM, Mailings en Subscriptions. “Ik ben bij het inrichten van onze oplossing ook erg betrokken geweest, zodat er precies uitkwam waar wij naar op zoek waren.”

Het Procurios platform heeft veel mogelijkheden. Bovendien is het een groot voordeel dat je alle modules aan elkaar kunt koppelen. Bovendien krijgen alle modules hun informatie uit het CRM.

Alle informatie in het CRM

“Het Procurios platform heeft veel mogelijkheden. Bovendien is het een groot voordeel dat je alle modules aan elkaar kunt koppelen”, gaat Chris verder. “Je hebt zo weinig koppelingen met andere partijen nodig. Bovendien krijgen alle modules hun informatie uit het CRM. Daarmee beheren we alle informatie op één plek en gebruiken alle modules dezelfde informatie.”

Een open relatie

Ook al is het Procurios platform erg uitgebreid, er is altijd mogelijkheid tot verbetering of uitbreiding. Chris: “Procurios denkt mee met de klant tijdens gesprekken. Ze zijn bereid om veranderingen aan de software te doen en zo de modules te verbeteren. Als wij ergens meerwaarde in zien, wordt het gebouwd en profiteren andere klanten daar ook weer van. Maar de ontwikkelaars zijn ook niet bang om kritisch te zijn en ‘nee’ te zeggen als onze wensen te ver gaan. We hebben hierdoor een open relatie met ons team bij Procurios.”

De sales mensen zitten tussen de developers, waardoor iedereen van elkaar op de hoogte is

Goede sfeer

Chris vertelt dat Recron uit veel partijen kon kiezen voor hun CMS en CRM. “We zijn bij een aantal van deze partijen langs geweest om sfeer te proeven en in de keuken te kijken. We wilden zeker weten dat het beeld dat tijdens de gesprekken bij ons op kantoor werd geschetst klopte met de praktijk. We wilden van tevoren graag zien met wie we te maken kregen. Bij Procurios voelde de sfeer goed. Het was een jong team met mensen die dichtbij elkaar zitten. De sales mensen zitten tussen de developers, waardoor iedereen van elkaar op de hoogte is”. Ook zit het team van de servicedesk dichtbij het team dat de oplossing maakt voor klanten. “Dat Procurios een servicedesk heeft, vind ik een pluspunt”, zegt Chris. “Zo kunnen we met onze problemen en vragen, meteen bij iemand terecht”.

Want to know if Procurios can help your association or foundation?

Get in touch!

Martijn Merkens.jpg

Martijn Merkens0343-596040

Customer stories: This is what our customers think of the Procurios platform

Liesbeth Baldee at Harteraad

Procurios bleek de goede match te zijn door niet alleen betaalbare software en de mogelijkheden ervan, maar ook omdat het systeem heel toegankelijk in gebruik bleek te zijn.

Profile picture of Liesbeth Baldee
Liesbeth Baldee office manager at Harteraad

Ulrich Leutbecher at Oiko Credit

De kracht van Procurios is de flexibiliteit van het platform door de producten en add-ons. Hierdoor is het makkelijk uit te breiden en aan te passen aan je wensen. Verder is het fijn dat Procurios Scrum en Agile werkt.

Profile picture of Ulrich Leutbecher
Ulrich Leutbecher Global Web Support coördinator (voormalig) at Oiko Credit

Chris van Eck at Recron

Er waren drie doorslaggevende punten voor het kiezen van Procurios. Ten eerste de mogelijkheid om zelf aanpassingen te doen, ten tweede de grote hoeveelheid producten en add-ons die het platform heeft en als laatste de goede sfeer die heerst bij Procurios op kantoor

Profile picture of Chris van Eck
Chris van Eck facilitair manager at Recron

Nynke de Monchy at Parkinson Vereniging

Wij zijn niet over één nacht ijs gegaan en hebben zorgvuldig voor de software van Procurios gekozen. Het werken met het Procurios Platform is erg prettig. Er zijn vele mogelijkheden.

Profile picture of Nynke de Monchy
Nynke de Monchy communicatiemedewerker at Parkinson Vereniging

Karin Burghouwt at Royal VEMW (commercial consumers of energy & water)

By working so closely with the Procurios team, we gained a lot of insight into how to start, where to invest our valuable time and discover what is really needed and what is not.

Profile picture of Karin Burghouwt
Karin Burghouwt Secretary association affairs at Royal VEMW (commercial consumers of energy & water)

Jeffrey Teggelove at VODN

Door het Procurios platform kunnen we nu veel zelf, voornamelijk gericht op de communicatie met onze leden: uitnodigingen sturen, bijeenkomsten organiseren, ruimtes reserveren, etc.

Profile picture of Jeffrey Teggelove
Jeffrey Teggelove algemeen secretaris at VODN

Pascale Braeckman at

Wij zijn heel tevreden over de samenwerking met Procurios en raden het zeker aan bij andere verenigingen: doordat het één systeem is worden er veel minder fouten gemaakt

Profile picture of Pascale Braeckman
Pascale Braeckman Communicatiemedewerker at

Gieneke Flohr at ChristenUnie

Doordat we nu alle informatie in één systeem hebben staan, kan er veel meer automatisch. Ik hoef me geen zorgen meer te maken over koppelingen en wat er mee mis kan gaan. Dat scheelt een hoop uitzoekwerk!

Profile picture of Gieneke Flohr
Gieneke Flohr data-adviseur at ChristenUnie

Stephan Loerke at World Federation of Advertisers

Many organisations think that they're unique and that off-the-shelf software such as Procurios will limit them. But in fact, it's the opposite!

Profile picture of Stephan Loerke
Stephan Loerke CEO at World Federation of Advertisers

Grégory Marchandise at UBA

Because of Procurios our members/visitors receive personalised content, tailored to their interests; both on our website and in mailings. This leads to twice the engagement on emails.

Profile picture of Grégory Marchandise
Grégory Marchandise Digital Manager - Expert Content Marketing | Marketing Technology at UBA

Dirk De Man at ZORG.tech

Procurios developed a completely new, catchy website that is appreciated by both our colleagues and our members.

Profile picture of Dirk De Man
Dirk De Man Secretary at ZORG.tech

Marjan Sewradj at KNCV

We waren onder de indruk van de manier van werken van Procurios. Ons oude CRM-systeem was een 'black box'. Daarom moesten we het eerst helemaal uitpluizen. We hebben dat samen gedaan, erg fijn.

Profile picture of Marjan Sewradj
Marjan Sewradj directeur at KNCV

Sophie Bijloos at NVZD

We werken goed samen, Procurios zoekt naar de beste kwaliteit, denkt met je mee en het systeem is makkelijk in gebruik.

Profile picture of Sophie Bijloos
Sophie Bijloos beleidsmedewerker at NVZD

Folko de Haan at Groenlinks

Het systeem werkt gebruiksvriendelijk en neemt ons erg veel werk uit handen. Het is logisch van opzet: je komt er snel achter hoe alles werkt.

Profile picture of Folko de Haan
Folko de Haan datamarketeer at Groenlinks

Roel Mathies at Milieudefensie

Onze droom is dat we ooit met alle duizenden leden één-op-één kunnen communiceren. Met het CRM van Procurios groeien we daar naar toe.

Profile picture of Roel Mathies
Roel Mathies coördinator servicelijn at Milieudefensie

Sign up to our newsletter